Graanzolder 10, Oud-Beijerland

Description

In de gewilde Zoomwijck, ruim huis met carport en binnen Zoomwijck gelegen aan de kant van het Centrum (kern) Oud-Beijerland. De centrale ligging maakt dat u lopend in 700 meter aankomt bij hét gezellige centrum (Vierwiekenplein) en de andere kant 700 meter naar het vernieuwde Zoomwijkplein. In de straat is een speeltuin voor de kleinere kinderen en het eerste trapveld is een huizenrij verderop (ca 100 meter).

Indeling:
Als u binnenkomt treft u een ruime hal die u brengt naar de: woonkamer/toilet/berging aan de voorzijde en de trap naar de 1e verdieping.

De woonkamer is van het type open woonkamer/keuken en voelt ruim en licht. Ook de grote kunststof schuifpui maakt het licht en betrekt de tuin bij de woonkamer. De keuken is riant en heeft plaats voor een groot aanrechtblad. De keuken zelf mag wel vernieuwd worden, ook al werkt alles nog prima. De indeling kan relatief eenvoudig (goedkoop) omdat een standaard keuken waarschijnlijk mogelijk is en de installatie al is aangepast voor elektrisch koken. Wilt u het anders indelen met bijvoorbeeld een bar of een specifieke vorm keuken? De open inrichting geeft u veel mogelijkheden, al hoeft het uiteraard niet.

De woonkamer is ruim 5 meter breed en 5 meter lang en 8,5 meter lang inclusief keuken. Ook is de woonkamer voorzien van airconditioning en is er beneden een aansluiting op het centrale stofzuiger-systeem. Voor alle mensen die niet van stofzuigen houden (of juist wel), in dit huis geen gesleep met stofzuigers meer, gewoon de slang in de muur steken en de taak voltooien.

De tuin is woonkamer-breed en 10,5 meter diep. Een tuin op het zonnige zuiden, voorzien van een achteruitgang en tuinverlichting op vaste bedrading. Er zijn meerdere zitplekken en een elektrische zonwering is aanwezig.

Via de entreehal is er ook nog toegang tot het(beneden) toilet met wastafel en een riante berging. De berging heeft een eigen buitendeur, ideaal om een fiets binnen te kunnen stallen. Doordat de berging een verdieping heeft (>4,5 meter hoog) is er nog altijd voldoende ruimte om spullen kwijt te kunnen.

Op de 1e verdieping zijn er drie slaapkamers, twee aan de tuinzijde en een aan de voorkant. De grote slaapkamer aan de achterkant is 5,1m bij 2,75 meter én voorzien van airconditioning. De andere slaapkamers zijn 3,9m bij 2,3 meter en 3,2m bij 2,75 meter. Uiteraard werkt het stofzuiger-systeem ook op deze verdieping en de 2e verdieping.

De badkamer heeft met de huidige inrichting ruimte voor een bad, wastafel en wc.

De 2e verdieping is momenteel verdeeld in drie ruimten/vlakken. De algemene verblijfsruimte, een kamer verwarmd zonder ramen (telt als inpandige berging) en een (slaap)kamer verwarmd met raam. Zou je een kiep (velux) raam aanbrengen in de kamer zonder raam, dan zou deze wel meetellen als losse slaapkamer. Op de 2e verdieping is de aansluiting aanwezig voor de wasmachine en luchtafvoer voor een droger. De extra vliering en schuine zijde geven veel ruimte voor opslag. De zolder heeft een ruim gevoel dankzij de beschikbare hoogte (ca 5 meter) en kan hierdoor op veel manieren worden ingericht.

Zodra een huis over gaat naar een nieuwe eigenaar moet er bijna altijd een lik verf aan de binnenkant en laten we eerlijk zijn, de meeste mensen vervangen vaak de keuken en het sanitair, want dit moet maar net de juiste smaak zijn. In dit geval is het snel zichtbaar waar vernieuwingen kunnen plaatsvinden. Wat maakt dit huis dan bijzonder? Graanzolder 10 is verder namelijk goed onderhouden. Het schilderwerk buitenzijde is aantoonbaar gedaan door een professioneel schildersbedrijf, de cv ketel is vervangen en hierna netjes onderhouden en de mechanische ventilatie is reeds vervangen. Het huis beschikt over bijzondere luxe als een airco, een centraal stofzuigsysteem en een alarmsysteem. Ook deze zijn uiteraard aantoonbaar onderhouden. Beneden is al volledig dubbelglas en een prachtige schuifpui maakt de connectie tussen de woonkamer en tuin. Het huis is uit 1981 met stevige betonnen vloeren gebouwd en de carport is een zeer prettige aanvulling. Het is een degelijke aankoop, met een gunstige ligging in de wijk en ten opzichte van het centrum.

Eigenschappen:
• riant 110 m2 wonen
• 4 (slaap)kamers, 5 eenvoudig te realiseren
• meer m2 mogelijk bij andere indeling zolder en/of berging.
• grote berging voorzijde om bijvoorbeeld een tweewieler binnen te stallen
• carport (altijd een eigen plaats voor auto klasse B en A-segment), nieuwe golf/dakplaten
• zonnige en nette tuin van 10,5 m diep op het zuiden
• airconditioning in woonkamer en de hoofd slaapkamer
• centraal stofzuigsysteem
• schilderwerk door professionele schilder door onderhoudscontact. Volledig in 2014 en vervolg in 2017 en 2018 controle. U koopt het goed onderhouden, zonder de verplichting dit onderhoudscontract door te zetten.
• mechanische ventilatie 2015 vervangen
• voegwerk schoorsteen 2014 hersteld
• aardlekschakelaar vervangen 2015
• werkende alarmcentrale met rookmelders en buitendeuren voorzien van SKG *** sloten
• 2013 nieuwe HR CV ketel Daalderop
• het huis wordt zonder lopende contracten/verplichtingen verkocht, u bent vrij te bepalen hoe u het onderhoud uitvoert (of laat doen)
• overdracht/levering in overleg, kan best vlot

Kortom een heel goed huis om naar eigen smaak in te richten.

Informatie over de Zoomwijck: Een groene woonwijk die beschikt over de dagelijkse voorzieningen. Supermarkt, bakker maar ook de kapper, snackbar en de huisarts met apotheek en fysiotherapie. Via de randweg komt u eenvoudig om Oud-Beijerland heen richting Rotterdam of Nieuw-Beijerland/Spijkenisse.

Interesse: Bekijk ook de video te vinden op onze website Makelaarshuis nl
Maak een afspraak voor een bezichtiging: Neemt u contact op met Maarten Chen 06-12300064 of mail naar maarten at makelaarshuis nl

Bij interesse nodigen wij u uit uw bod schriftelijk kenbaar te maken (per mail of post). Het biedingsformulier is te vinden op: http://bit.ly/2BgrzL10

Het complete woning dossier met ingevulde vragenlijst, onderhoudsfacturen is, 80 pagina’s compleet, te vinden op: http://bit.ly/GRZGwd10

Foto/video: De foto’s zijn gemaakt met een normale (wel brede) lens (28mm), geen super-groothoek die van een toilet een balzaal maakt. Hierdoor krijgt u een beter en realistisch beeld van de ruimten. Omdat bij andere advertenties vaak ‘opgeblazen’ foto’s worden toegepast (wat teleurstellingen kan geven in het echt) is de reactie nu veelal juist positief bij het bezichtigen. Maar eigen ogen zien altijd de waarheid, maak daarom gerust een afspraak om te komen kijken!
Disclaimer: De nodige aandacht en zorg is besteed aan deze advertentie, echter aan de inhoud, bijlagen, tekeningen of omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend, deze zijn slechts een uitnodiging tot het doen van een bod.

Location

[ { "address": "Graanzolder 10", "zipCode": "3262 CR", "city": "Oud-Beijerland", "lat": 51.8262809, "lng": 4.4007805, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Details

Price
€ 249.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1981

Surface and volume

Living surface
110m²
Plot surface
147m²
Other surface
13m²
Volume
394m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Number of floors
3
Facilities
Mechanical ventilation, Alarm, Cable tv, Outside sun screen, Airconditioning

Energy

Energy label
D
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Daalder 32/80 plus HR (2013, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area

Garage

Garage type
Carport

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?