beleggingen

Beleggen in vastgoed of geld op de bank?

Beleggen in vastgoed is door de decennia heen een goede investering gebleken. Daarbij heb je de keuze uit kantoorpanden, winkels en woningen. Deze laatste is de meest stabiele, met beperkt risico en een rendement van vanaf 6%. Winkels kunnen meer vermogensrendement opleveren maar zijn daarentegen meer aan conjunctuur onderhevig. Een combinatie van een winkel met daarboven appartementen biedt de voordelen van beide.

Geld op de bank levert in ieder geval momenteel weinig tot niets op. Je geld investeren in vastgoed beleggingsfondsen biedt wel redelijke rendementen, maar biedt geen flexibiliteit van de inzet van je vermogen en vaak geen beloofd resultaat. Looptijden van 10 jaar zijn geen uitzondering en de koers van het fonds wordt tenslotte niet door jou bepaald.
Direct investeren in vastgoed betekent een solide investering in harde stenen. Helemaal van jezelf en je bent zelf de stuurman die de koers bepaalt. 

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat deze vorm ook andere zaken met zich meebrengt, zoals onderhoud, beheer en verhuur.

Makelaarshuis Frank Miller weet als geen ander welke zaken nodig zijn om een goed rendement te maken op je investering, hoe je waardevastheid crëeert en een goede bezetting houdt.

MEER WETEN OVER BELEGGEN IN VASTGOED?

Als je meer wilt weten hoe wij dat voor jou vorm en inhoud kunnen geven,
bel ons dan voor een vrijblijvend gesprek via 085 - 877 08 57 of maak gebruik van onderstaande formulier.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?